D1on5qrhkqis7ha9sgwo

Gratis eBook Creativiteitstechnieken

Met deze 5 simpele technieken leer je de vaardigheid van creatieve ideeën bedenken!

Met deze gratis mini cursus leer je op een creatieve manier nieuwe ideeën te bedenken, hėėl veel ideeën! Laat je verrassen door je eigen creativiteit.


Welkom bij je gratis eBook 'Creativiteitstechnieken'!


Hieronder vind je het eBook, aangeboden als mini cursus. Zo maak je leuk kennis met de omgeving van de QreaCom Academy trainingen. Let wel, dit is een voorproefje met de inhoud van het eBook, tijdens de 'echte' cursussen wordt gewerkt met instructiefilmpjes en kan je achteraf je kennis testen door middel van quizes. Wil je het eBook direct downloaden, ga dan naar de laatste module.

Veel plezier met het bedenken van creatieve ideeën. Wil je weten hoe je daar professioneel mee omgaat, de innovatiepareltjes herkent en transformeert to waardevol en pitchbaar voorstel? Bekijk dan de training 'Creatief Innoveren Voor Iedereen'.

Met inspirerende groet,

Marie Louise Leistikow

Get started now!Your Instructor


Marie Louise Leistikow
Marie Louise Leistikow

Marie Louise Leistikow creëerde QreaCom in 1993. Zij is een gepassioneerd entrepreneur met ruim 30 jaar ervaring in Meaningful Innovation, inspirerend vergaderen en co-creëren. Internationaal staat zij bekend voor haar enthousiaste manier van trainen, faciliteren en coachen.
Op de vraag wat haar motiveert, antwoord Marie Louise: 'Met alle innovatieprocessen die ik initieerde binnen organisaties en al de coaching sessies voor directies en managers, is er één onderliggend doel: deze wereld op een inspirerende manier tot een meer duurzame en fijne plek maken. Want, geloof me, dat is geen luxe maar een absolute noodzaak."

Een selectie klanten:
DSM - Philips - Sara Lee - Air France - KLM - Maastricht University - DHL - Hateboer Water - TNO - Novoferm - ABN AMRO